Home › Jeugd › Stage lopen als trainer
 

Stageplaatsen voor MBO studenten en middelbare scholieren

Nijmegen Atletiek is een perfecte vereniging om praktijkervaring op te doen in de sportwereld, en natuurlijk specifiek in de atletieksport.

Zit je op het ROC, CIOS of moet je vanuit je opleiding een maatschappelijke stage volgen, neem dan als je interesse hebt contact op met de verenigingsmanager van Nijmegen Atletiek via het emailadres

Voor stagiaires bieden wij de mogelijkheid om stage te lopen als assistent trainer bij de Jeugdsectie van Nijmegen Atletiek.
Iedere avond wordt er training gegeven en daarnaast zijn er nog veel wedstrijden en andere activiteiten gedurende het seizoen. Er zijn dus genoeg stage-uren te maken.

Als stagiair(e) krijg je een ervaren trainer als praktijkbegeleider aangewezen, daarnaast bestaat er een intakegesprek en een eind evaluatiegesprek met de trainerscoordinator.

Er bestaan altijd mogelijkheden om na je stage actief te blijven als trainer bij Nijmegen Atletiek, sterker nog, dit moedigen wij sterk aan!
Mocht je dus na je stage actief willen blijven als trainer dan biedt onze vereniging een vrijwilligersvergoeding en bestaan er mogelijkheden tot scholing.

Kijk voor meer informatie over de Jeugdsectie ons informatieboekje door.

Neem voor meer informatie contact met de verenigingsmanager via

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...