Home › Nieuws
 

Nieuws

Sportprestaties Wedstrijd: Einduitslag competitieploegen mannen en vrouwen
   (18-06-2017, door: Carry Megens)

Met een daverend eindschot op de eigen baan (landelijk 9e plaats!) wist de mannenploeg van Nijmegen Atletiek een flink aantal plaatsen op te schuiven in de landelijke competiestand van de tweede divisie. Vandaag was de derde en laatste voorronde wedstrijd.

Ploegleider Jasper Rood bij de mannenploeg had van tevoren als een extra doelstelling (naast gewoon lekker sporten en genieten) doorgegeven dat de ploeg een inhaalslag te maken had richting AV Wijchen en het Het Haasje.

Iedereen presteerde goed, de ploeg was compleet, zonnetje, sfeertje op de baan: kortom heerlijk atletiekdagje! Was iedere competitieronde maar zo...
Hoogtepunten waren de 110mh van Joeri van Kuppenveld en de 200m van Jan Polman. 

Jasper: "De ploeg is dit jaar gegroeid, noodgedwongen door uitval door blessures en dan is het mooi om zo te kunnen eindigen. Met de 3 nummers die puntloos bleven bij de 1e wedstrijd was dit het maximale. In 2018 zit de finaleplaats er in als we op elk nummer scoren."

Dames:
De dames met ploegleidster Lucia uit 't Broek eindigden als 7e in de poule en over de hele linie werd er ook hier goed gepresteerd. Helaas was er geen atlete gevonden voor de 3000m steeple, waardoor er flink wat punten bleven liggen.
Een zeer goede 400m van Isis de la Paz valt op, die in 55.66, een nieuw clubrecord bij de dames, naar de eindstreep vlamde.

Voor beide ploegen zijn de behaalde posities voldoende om in de tweede divisie te blijven. Ze zullen in september geen promotie/degradatie wedstrijd bijwonen.
Alle deelnemers, ploegleiders, trainers, supporters en vrijwilligers bedankt voor de fantastische wedstrijden, prestaties en steun!

Resultaten poule:
https://www.atletiek.nu/wedstrijd/vereniging/11686/346/

Resultaten competitie heren, 22e plaats landelijk
https://www.atletiek.nl/competitie/2017/competitiestand/Mannen 2e divisie

Resutaten competitie dames, 21e plaats landelijk
https://www.atletiek.nl/competitie/2017/competitiestand/Vrouwen 2e divisie


Reacties

-- Reageren? Eerst inloggen --Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2017
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...