Home › Nieuws
 

Nieuws

Clubnieuws Algemeen: Grote club actie 2017
   (11-09-2017, door: Yvonne van Alebeek)

Grote Clubactie 2017

 

Nijmegen Atletiek doet ook mee aan de grote clubactie. Van elk verkocht lot 3,- per stuk, is 2,40 voor Nijmegen Atletiek. Bij 1000 verkochte loten, dat is 1 lot per lid, verdienen we dus al 2400,-. Van dit bedrag krijgt elke sectie een deel om te gebruiken voor dingen die voor die sectie van belang zijn, Denk aan, routeplanner voor de sectie wandelen, zeskamp bij de jeugd, nieuwe materialen, bijscholing trainers  enz.

Hoe werkt het?

Alle jeugdleden ontvangen een verkoopboekje en proberen loten te verkopen aan familie, buren, mensen op school enz.

De koper, vult zijn gegevens in op de intekenlijst ( zit in het boekje) en geeft een eenmalige machtiging af aan de grote clubactie om het geld van het lot(en) af te schrijven van zijn bankrekening.  LET OP duidelijk schrijven! Het afschrijven vind plaats in de maand november. Het lotnummer staat op het bankafschrift.

De verkoper geeft de koper een bedankbriefje en een deurzegel. Dit vindt je allemaal in het boekje. ( het halve blaadje van de machtiging)

Uiterlijk 30 oktober lever je, je verkoopboekje in de doos die hiervoor op tafel bij het activiteitenbord staat, of bij je trainer. Zodat alles kan verwerkt worden op de site van de grote clubactie. De trekking is op 13 december en de prijswinnaars ontvangen automatisch hun prijs. De hoofdprijs is 100.000 euro.

Natuurlijk doen jullie allemaal je best en probeer je zoveel mogelijk loten te verkopen, maar omdat we een atletiekvereniging zijn maken we er een klein wedstrijdje van. Iedereen die 15 loten of meer verkoopt ontvangt een bedankje met een sportief tintje en het jeugdlid dat de meeste loten verkocht heeft krijgt een Nijmegen Atletiek trainingsjack cadeau!  

 

Aandachtspunten:

  • Je mag zaterdag 16 september beginnen met verkopen.
  • Je krijgt geen geld van de kopers.
  • Je let er op dat de handtekening en het IBAN NUMMER worden ingevuld.
  • 30 oktober heb je alles weer ingeleverd in de doos /trainer
  • Op de lotenmeter in het clubhuis kunnen jullie zien hoeveel loten er al verkocht zijn voor Nijmegen Atletiek

 

Heel veel succes met de verkoop van de loten,

Namens het bestuur bedankt voor jullie inzet.

Yvonne van Alebeek, verenigingsmanager NANijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2017
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...