Home › Nieuws
 

Nieuws

Nieuws uit de Jeugd: Wisseling voorzitterschap jeugdsectie
   (07-01-2018, door: Peter Laverman)

Op 1 februari 2018 vindt er een wisseling plaats van het voorzitterschap van de jeugdsectie. Via deze weg willen we jullie daar graag van op de hoogte brengen.

Na 5 jaar met veel plezier het voorzitterschap van de jeugdsectie van Nijmegen Atletiek te hebben vervuld ga ik per 1 februari stoppen. Belangrijkste reden is dat het voor de bestuurlijke vernieuwing van de jeugdsectie goed is om na 5 jaar een andere voorzitter te hebben en daarnaast wil ik zelf ook graag wat meer tijd te krijgen om te sporten.

Ik heb het voorzitterschap de afgelopen jaren met veel plezier vervuld, en koester dat wat we met z'n allen hebben bereikt. Daar ben ik trots op en evenzo ben ik trots op eenieder die mij daarbij heeft geholpen! Zonder alle trainers, ouders, atleten en andere vrijwilligers had ik het zeker niet gekund; hun enthousiasme, ideeën, gesprekken en appjes waren een enorme motivatie en steun. Prachtig om te zien dat we in die 5 jaar gegroeid zijn van ruim 150 naar bijna 500 jeugdleden en dat we die ongekende ledengroei hebben kunnen opvangen. Trots dat we zijn begonnen met specialisatietrainingen bij de junioren, dat we (grotere) zalen hebben kunnen vinden voor zowel pupillen als junioren, dat we een vet pupillenkamp hebben bedacht dat nu al niet meer weg te denken is en dat we de autisme+ groep zijn begonnen, en zo zijn er nog veel meer zaken waar we trots op kunnen zijn!

We zijn blij dat Eric Arts bereid is om het stokje over te nemen en ik ga er vanuit dat we met Eric een zeer geschikte opvolger hebben gevonden, die de ingeslagen weg kan voortzetten en uitbouwen. Hij stelt zichzelf hieronder voor. De jeugdsectie is goed georganiseerd, en is voorbereid op een goede toekomst.

Dank aan iedereen voor de fijne jaren bij Nijmegen Atletiek!

Met sportieve groet en wellicht tot ziens langs de baan of in het clubhuis,

Peter Laverman

 

 Een nieuwe voorzitter voor de jeugdsectie, even voorstellen:

Voor alle atleten en ouders die mij nog niet kennen, mijn naam is Eric Arts en ik neem met ingang van 1 februari 2018 de voorzittershamer van Peter Laverman over.

In mijn eigen jeugd heb ik aan atletiek gedaan bij A.V.N. en sinds 2012 ben ik weer actief als wedstrijdatleet. Bij de masters train ik nu alle onderdelen, waarbij kogelstoten en discuswerpen mijn beste onderdelen zijn. Toen mijn dochter Nienke ook lid werd bij Nijmegen Atletiek, werd ik vrij snel daarna actief betrokken als ploegleider van de groep van Nienke (nu JD1) en heb ik plaatsgenomen in de organisatie van het jaarlijkse pupillenkamp. Inmiddels is ook mijn andere dochter Jikke fanatiek aan het sporten bij Nijmegen Atletiek.

In mijn visie op de atletieksport wordt het plezier in atletiek door een aantal elementen vormgegeven, waarbij de belangrijkste zijn:

  • succesbeleving en wedstrijddeelname
  • kwaliteit van trainingen
  • onderlinge sfeer
  • en zeker zo belangrijk de lol met elkaar

Samen met de jeugdsectie ga ik mij de komende jaren inzetten om met name de eerste twee elementen verder te ontwikkelen binnen de club. Dit alles in afstemming met diverse commissies binnen Nijmegen Atletiek en in samenwerking met Team Zevenheuvelen, NSAV ‘t Haasje en Cifla. Ik heb vertrouwen in een goede samenwerking en de eerste afspraken staan inmiddels in de agenda.

Ik vind het belangrijk om betrokken en zichtbaar te zijn. Heeft u nog suggesties of ideeën voor de jeugdsectie, dan hoor ik die graag. Dat kan rechtstreeks door mij aan te spreken op de baan of per mail via .

Ik wens u heel veel atletiekplezier.

Met hartelijke groet,

Eric Arts

 

 

 Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...