Home › Wandelen › Vierdaagse Voorbereiding 2017
 

Voorbereiding op de Vierdaagse 2017

Evenals voorgaande jaren begeleidt de wandelsectie van Nijmegen Atletiek ook in 2017 Vierdaagsewandelaars tot een succesvol einde. De afgelopen jaren is gebleken dat door een betere voorbereiding een hoger percentage Vierdaagse deelnemers de finish heeft bereikt. Nijmegen Atletiek biedt deelnemers de mogelijkheid om onder begeleiding van een wandeltrainer, in een persoonlijke en ontspannen sfeer, gezamenlijk te trainen.
U kunt onze praktische Vierdaagse Voorbereiding combineren met het Via Vierdaagse-programma, maar u kunt zich ook zelf inschrijven voor de Vierdaagse en u opgeven voor onze Vierdaagse Voorbereiding.

Persoonlijk contact en goede sfeer

Bij Nijmegen Atletiek heeft de groep Vierdaagse Voorbereiding deelnemers beschikking over een eigen wandel- trainer c.q. -begeleider voor persoonlijke begeleiding. De wandeltrainer kan bijvoorbeeld beoordelen of de wandelaar in het juiste tempo loopt en een goede afwikkeltechniek heeft. De begeleiding bestaat uit diverse informatiebijeenkomsten (bijv. over kleding, schoenen, voetverzorging, blessurepreventie) en diverse (duurloop) wandeltrainingen in en rondom Nijmegen. Tijdens de Vierdaagse zal bijvoorbeeld de Zevenheuvelenweg niet meer vreemd zijn voor u!

Heeft u al vaker de Vierdaagse gelopen en vindt u het niet fijn om alleen te trainen of om zelf weer een route uit te zetten? Meld u dan nu aan! Wij doen dit ook voor u!

Aanmelden voor de Vierdaagse Voorbereiding

Bent u lid van Nijmegen Atletiek en wilt u de Vierdaagse lopen?
Speciaal voor onze eigen leden bieden wij deze begeleiding gratis aan.

Bent u geen lid van Nijmegen Atletiek dan kunt u deelnemen aan deze trainingen en lezingen
voor een gereduceerd bedrag van € 75,-- .

Wacht niet te lang met aanmelden!

De informatiebijeenkomsten voor Via Vierdaagse zijn op zo 19 feb en zo 5 mrt. Daarna beginnen we met de Vierdaagse Voorbereiding. Bekijk hier het Rooster van de Vierdaagse Voorbereiding.

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen per mail via .
Of bij de trainer: Annemiek Heijsen

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2017
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...