Inrichting van het Clubhuis van Nijmegen Atletiek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De ALV heeft vorig jaar enthousiast ingestemd met een grondige verbouwing van ons clubhuis. Het ziet er naar uit dat die verbouwing over een dikke maand klaar zal zijn. De gemeente heeft met een subsidie van 200.000 euro een forse bijdrage geleverd en de ALV is akkoord gegaan met het aangaan van een lening van 75.000 euro.

Het was toen ook al duidelijk dat we er hiermee niet waren. Goed sanitair, fris betegelde kleedruimtes en kraakheldere douches, meer ruimte, overzichtelijker toegang tot  de persoonlijke spullen en een nieuwe keuken zijn allemaal voorzien.

De inrichting is een apart verhaal

Het oude meubilair wordt opgeknapt door Stichting Grondig Hergebruik, een nieuwe bar van steigerhout wordt ontworpen, energiezuiniger verwarming komt er ook. Dat kost nog allemaal geld dat niet binnen de beschikbare middelen past. In totaal hebben we zo'n 30.000 euro extra nodig. We hebben A gezegd, nu is het ook aan de leden om B te zeggen.Voor minder kon de verbouwing niet en met langer uitstel kwam de subsidie in gevaar.

We zijn nu zover dat we een beroep doen op de leden

Een eenvoudig sommetje leert dat met 1200 leden en 25 euro per lid we al een heel eind komen. Dat hoeft niet per se zo afgerekend te worden. We hebben in ons ledenbestand ook een flink aantal leden die geen contributie betalen. De trainers zijn lid, maar betalen geen contributie, leden van verdienste of erelid betalen ook geen contributie. Al met al gaat het om zo’n 200 leden. Hen zouden wij in overweging willen geven om een donatie te doen van 50 euro. Het staat iedereen natuurlijk vrij om inspanning en/of hoogte van het bedrag zelf te bepalen.

Je kunt ook op een andere manier bijdragen

In het weekend van 20 en 21 februari hebben we het nieuwe Clubhuis samen geschilderd. Zondag 28 februari hebben we geschilderd, gesjouwd en opgeruimd. Op zaterdag 5 maart gaan we verder en maken we alles schoon. Geef je op als vrijwilliger en doe met ons mee. Als je nog andere ideeën hebt om bij te dragen aan het nieuwe Clubhuis, geef die dan door. We zoeken nog leden die activiteiten willen organiseren of een taak op zich willen nemen. Geef je op via  

Wat krijgen we er voor terug?

Het resultaat zal zijn een compleet vernieuwd clubhuis, met een energierekening van nul euro door de plaatsing van zonnepanelen, waar we weer dagelijks terecht kunnen voor en na de training. Een clubhuis waarmee we ons kunnen presenteren op de Special Olympics Nationale Spelen 2016 Nijmegen, de Global Athletics en natuurlijk het clubhuis waar we onze talenten kunnen begeleiden en elkaar kunnen ontmoeten.

De feestelijke opening van het Clubhuis is vrijdag 22 april.

 

Van harte aanbevolen en met sportieve groet,

Het bestuur van NA, de bouwcommissie en
de initiatiefnemers van deze ‘crowdfunding’, Willy, Lisette en Gerwin.

 

Klik hier om een bijdrage aan het clubhuis te doen

 

 

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2017
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...