Home › Jeugd › Autisme+ groep
 

Autisme+ groep

Zou je graag willen gaan sporten en lijkt atletiek je leuk? Maar heb je behoefte aan een duidelijke uitleg van de trainer en begin je het liefst in een klein groepje? Bij Nijmegen Atletiek hebben we een Autisme+ groep, speciaal voor atleten die net wat meer begeleiding willen.

Je vindt alle informatie in het informatieboekje Autisme+.

Trainingen

We trainen iedere maandag van 17:30 tot 18:30 op de baan. De trainingen zijn voor atleten tussen de 8 en 18 jaar, verdeeld in een oudere en een jongere groep. Alle onderdelen van de atletieksport komen hier aan bod. Kinderen en jongeren die binnen deze groep passen kunnen moeite hebben met het verwerken van prikkels, het begrijpen van uitleg, of hebben veel behoefte aan structuur en duidelijkheid. De groepen bestaan uit maximaal 6 atleten, zodat er veel individuele begeleiding mogelijk is. 

Vanaf eind september 2017 is het ook mogelijk om hardlooptraining te volgen in een kleine groep. In deze training wordt op een laagdrempelige manier kennis gemaakt met hardlopen, waarbij er veel structuur en begeleiding geboden wordt. 

Via de pagina "proeftrainingen en lid worden" onder het tabblad Jeugd, kan je je aanmelden voor proeftrainingen. Kies voor de categorie Autisme+. 


Voor meer informatie, neem contact op met Anne van Suijdam. 
Tel. 06-28277108
E-mail: anne@nijmegenatletiek

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...