Sinds begin 2017 bestaat er een samenwerking tussen Nijmegen Atletiek en Opwaarts Studiebegeleiding. Mooie bijkomstigheid is dat Nijmegen Atletiek per aangemeld lid ook een financiële vergoeding krijgt!

Opwaarts Studiebegeleiding

Opwaarts studiebegeleiding staat voor persoonsgerichte en kwalitatieve ondersteuning voor leerlingen in het voortgezet onderwijs in Nijmegen. Onder studiebegeleiding valt het aanleren van studievaardigheden als samenvatten, mindmappen, begrijpend lezen, agendabeheer, organiseren en plannen. Daarnaast krijgen leerlingen extra ondersteuning bij het vakinhoudelijk leren.

Studiebegeleiding

De focus ligt bij Opwaarts op het aanleren van studievaardigheden om leerlingen te ontwikkelen tot zelfredzame individuen. Per leerling wordt een passende leerstrategie uitgewerkt met ondersteuning en coaching. Per periode wordt er samen met de leerling leerdoelen opgesteld en deze worden samen met ouders geëvalueerd. Daarnaast zijn er dagelijks bijlesdocenten aanwezig voor vakinhoudelijke vragen en het toetsen van de leerstof.

3 middagen per week: €299,- per maand (tarief 2016/2017)
4 middagen per week: €359, - per maand (tarief 2016/2017)

Leden van Nijmegen Atletiek krijgen op deze prijzen €15,- korting per maand.

Opwaarts studiebegeleiding is van maandag tot en met donderdag geopend van 14.30 tot 17.45 uur.

Voor meer informatie kunt u terecht bij www.opwaartsstudiebegeleiding.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met vestigingsmanager Lotte Bauhuis:  of telefoon 085-7325830.

Dus heb je een extra duwtje in de rug nodig? Heb je moeite met het combineren van school en sport? Dan ben je van harte welkom bij Opwaarts studiebegeleiding.  

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...