Home › Jeugd › Wedstrijden en klassement › Vervoer naar wedstrijden
 

Met de bus

Naar competitiewedstrijden en stedenwedstrijden gaan we met de bus als er ten minste 40 aanmeldingen zijn. Een uitzondering geldt voor wedstrijden in Wijchen; dat is zo dichtbij dat we erop rekenen dat iedereen daar op eigen gelegenheid naar toe gaat. De ploegleiders houden u op de hoogte, let dus op mededelingen op de website bij de nieuwsberichten. Bij grote groepen zal het nodig zijn dat enkele ouders met de auto achter de bus aan rijden.

Kosten

Voor het vervoer met de bus geldt een eigen bijdrage van € 7 per wedstrijd.  Rijd je met iemand mee, dan hanteren we de richtlijn dat je aan de chauffeur ook € 7 geeft als bijdrage in de kosten.

Opstapplek en -tijd

De bus stopt voor de speeltuin Het Brakkefort in de Kanunnik Meijllinckstraat.  Dat is ook de plaats waar we verzamelen en de kinderen weer afleveren aan het einde van de dag.  Let alsjeblieft altijd goed op de vertrektijden van de bus omdat die per wedstrijd zullen verschillen.  Kom je met eigen vervoer naar de wedstrijd, zorg er dan voor dat je op tijd aanwezig bent.  Hoe laat dat is wordt per wedstrijd bekend gemaakt op de prikborden en onze website.

Bij de competitiewedstrijden moet de bus uiterlijk steeds om 09.45 uur aanwezig zijn.
Bij de stedenwedstrijden is het voldoende als uiterlijk om 10.30 uur de wedstrijdlocatie wordt bereikt.

Bel alsjeblieft af als je niet of later komt, dat scheelt heel veel stress bij de ploegleiders en de wedstrijdleiding, alvast bedankt.

De vertrektijden vanuit de wedstrijdlocatie worden geschat aan de hand van voorgaande jaren. Een ander chronoloog kan deze tijden doen wijzigen. Dit is pas enkele dagen voor de wedstrijd bekend. De wijziging zal in de meeste gevallen zodanig uitvallen dat iets eerder de terugreis kan worden aangevangen.

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...