Home › Hardlopen › Starten bij NA?
 

Starten bij Nijmegen Atletiek?

Loop je rond met de gedachte om te gaan hardlopen, maar weet je eigenlijk niet hoe of kun je de motivatie niet opbrengen om in je eentje te gaan lopen? Nijmegen Atletiek organiseert twee keer per jaar, in maart en in september, een startersgroep waarbij je in een groep onder deskundige begeleiding de eerste stappen van je loopcarrière zet. De groep is ook geschikt als je een tijd niet meer gelopen hebt en opnieuw wilt beginnen. We beginnen in combinatie met de landelijke actie Start to Run van de Atletiekunie. Zie ook www.starttorun.nl.

Start to Run duurt 6 weken en heeft naast één gezamenlijke training twee huiswerktrainingen per week. Nijmegen Atletiek biedt in plaats van de twee huiswerktrainingen één extra gezamenlijke training aan. Daarna bieden we een vervolg aan waarin we doorgaan en je binnen een half jaar 50 tot 60 minuten aaneengesloten kunt lopen. Er is gekozen voor een rustige opbouw om blessures te voorkomen.

 

Bij voldoende belangstelling biedt Nijmegen Atletiek de starterscursus op meerdere dagen en tijden aan. Ongeveer 2 weken voor de start houden we een informatieavond waarbij naast het programma aandacht is voor kleding en schoenen.

 

Heb je belangstelling voor de starterscursus of wil je de informatieavond bezoeken, mail dan naar Beginnersgroepen je krijgt bericht zodra de exacte data bekend zijn.

 

Loop je al een tijd hard en wil je eens kijken wat Nijmegen Atletiek jou te bieden heeft, meld je aan. Heb je recent aan een wedstrijd meegedaan of een blessure gehad, vermeld dat dan ook. We kijken dan bij welke (tempo)groep je het beste aan kan sluiten en zullen je uitnodigen om een paar keer mee te komen trainen.

 

Voor bedrijven biedt Nijmegen Atletiek ook mogelijkheden om op een gezellige en gezonde manier aan de conditie van werknemers te werken. Sportende werknemers zijn immers minder vaak ziek, zijn stressbestendiger, zitten beter in hun vel en zijn productiever. Nijmegen Atletiek biedt trainingen op maat en trainingstijden aangepast aan de bedrijfssituatie. Wij kunnen wensen creatief inpassen. Belangstelling? Meld je aan en wij nemen contact op om een afspraak te maken.

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...