Home › Vereniging › Organisatie › Veiligheidsplan
 

Veiligheid bij veldatletiektrainingen.

Het veiligheidsplan is bedoeld als een handleiding voor trainers, coördinatoren, leden van de TC en al degenen die zich bezighouden met het geven van trainingen of het geven van aanwijzingen daarbij.

In onderstaand veiligheidsplan gaan we uit van twee categorieën trainers. De JAL- en AT- trainers aan de ene kant en de specialisatie trainers aan de andere kant. Dit omdat de JAL en AT trainer geen specifieke ervaring hebben en training geven aan atleten die nog veel te leren hebben. De specialisatietrainer daarentegen heeft meer specialistische ervaring en geeft training aan atleten die al langer met hun specialisatie bezig zijn.

Er zullen zeker punten aan de orde komen, waarvan gezegd kan worden dat ze erg vanzelfsprekend en misschien wat overdreven zijn. Sommige punten zullen voor bepaalde groepen wat zwaarder wegen dan voor andere groepen. Wij realiseren ons dat dit plan geen 100 % garantie geeft, maar wel een waardevol hulpmiddel kan zijn voor een ieder die veiligheid aangaat. Over veiligheid is veel te zeggen en te schrijven.

de commissie Veiligheid en Gezondheid

Download veiligheidsplan (Adobe PDF)
Download hier het Veiligheidsplan
Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...