Home › Vereniging › Sponsor worden?
 

Nijmegen Atletiek zoekt sponsors

U draagt de sport een warm hart toe. U ziet de noodzaak van financiële sponsoring van maatschappelijke activiteiten. Uw bedrijf zoekt mogelijkheden om extra publiciteit te genereren. Spreekt dit u aan? Leest u dan even verder. Want Nijmegen Atletiek is op zoek naar sponsors. Misschien past onze vereniging precies bij uw bedrijf. Wij hebben u veel te bieden. In deze informatie zetten wij onze mogelijkheden uiteen. En natuurlijk nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. 

Wie zijn wij en wat doen wij? 

De organisatie Nijmegen Atletiek heeft ongeveer 1200 leden. Globaal valt één derde te scharen onder de wedstrijdatletiek en de rest onder de recreatieve atletiek. Om de diverse doelen beter te kunnen verwezenlijken is de organisatie opgesplitst in onderdelen. Het beleid is er echter op gericht zoveel mogelijk één harmonisch geheel te vormen. Het gemeenschappelijke doel van onze organisatie is eenieder de mogelijkheid te geven de atletieksport te beoefenen op zijn/ haar eigen niveau, ongeacht talent, leeftijd of beperking. Nijmegen Atletiek (voorheen AV Nijmegen) is opgericht in 1978. De vereniging telt momenteel circa 400-500 wedstrijdatleten (waarvan ca. 300 jeugdleden) en kaderleden in de leeftijdscategorie van 6 tot 90 jaar. 

Het professionele atletiekcomplex van de vereniging omvat: - een kunststof atletiekbaan met zit- en staantribune, onderhouden door de gemeente Nijmegen; - een goed geoutilleerd clubhuis met inpandige kleedkamers, een ruime bestuurskamer annex vergaderruimte, een ruim wedstrijdsecretariaat en een massageruimte; - ruimte voor de wedstrijdleiding en (extra) kleedkamers. - een zeer modern ingerichte fitnessruimte met ruime mogelijkheid voor cardio-fitness. 

Bekende namen uit onze vereniging zijn natuurlijk wereldtopper Marko Koers en trainer/-talentontwikkelaar Theo Joosten; beiden zijn erelid van Nijmegen Atletiek. Ook andere leden, van jeugdlid tot veteraan, zijn met regelmaat nadrukkelijk aanwezig op nationale en internationale wedstrijden. De senioren mannenploeg doet mee op het hoogste nationale niveau, de eredivisie. Binnen Nijmegen Atletiek bestaat de sectie Wedstrijdatletiek, die op haar beurt is onderverdeeld in een o.a. een volwassenen en een jeugdafdeling. 

Momenteel lopen binnen verschillende groepen ongeveer 700 recreanten, ieder op zijn of haar eigen niveau en onder deskundige leiding van gediplomeerde trainers. Sommige recreanten bereiden zich voor op een marathon of een andere wegwedstrijd; anderen wandelen sportief in de ‘walking-groep’. 

Nordic Walking is recentelijk toegevoegd aan het totaalpakket dat Nijmegen Ateletiek aanbiedt. Mensen van alle leeftijden die willen beginnen met sporten, worden begeleid door professionals met een (para)medische achtergrond. Houding, voeding, trainingsopbouw, passende schoenen en kleding zijn centrale onderwerpen. 

Stichting Nijmegen Global Athletics (NGA) 

Sinds 1998 organiseert Nijmegen Atletiek, in samenwerking met Global Sports Communication (het atleten-begeleidingbureau van Jos Hermens) de internationale topwedstrijd onder de naam Nijmegen Global Athletics. Ook de gemeente Nijmegen ondersteunt dit evenement. 

Inmiddels stellen we ons een breder doel. Het publiek, dat kostenloos mag komen kijken naar dit sportevenement, zou eigenlijk zelf ook moeten deelnemen. Daarom worden in de aanloop naar de NGA-wedstrijd onder leiding van toptrainer Theo Joosten clinics gehouden voor de recreatieve loper. Deze clinics vinden plaats onder de naam Run For Fun. 

De omvang en de groei van het evenement ‘Nijmegen Global Athletics’ brengen risico’s met zich mee voor de vereniging Nijmegen Atletiek. Daarom wordt voor deze activiteiten een aparte stichting opgericht. Binnen deze stichting wordt de organisatie van de wedstrijd ondergebracht, maar er kunnen ook andere atletiekevenementen met een verhoogd risico plaatsvinden. Kijk ook op www.nijmegenglobalathletics.nl.

Sponsors gezocht

Om alle doelstellingen van onze organisatie te realiseren zijn veel extra financiële middelen nodig. Zonder de hulp van de gemeente Nijmegen en het bedrijfsleven is dit niet mogelijk. 
Wij zijn op zoek naar een hoofdsponsor en een aantal subsponsors, die bereid zijn hun geldelijke steun te geven om de atletieksport in Nijmegen en omgeving verder tot ontwikkeling te brengen.

Natuurlijk mag een sponsor van onze organisatie méér verwachten dan een nota voor de toegezegde bijdrage. Onze uitstekende naam, in de atletiekwereld en in de gemeente Nijmegen, kan worden ingezet om uw bedrijfsnaam uit te dragen. De vertakkingen binnen onze organisatie bieden u bovendien mogelijkheden voor specifieke profilering bij onderscheiden doelgroepen, passend bij het imago van uw bedrijf. 

U kunt uw bedrijfsnaam bijvoorbeeld verbinden aan topsport, aan breedtesport, aan recreatieve wedstrijdatletiek, aan onze jeugdafdeling of aan een specifiek evenement. Wij bieden diverse mogelijkheden tot naamsvermelding en mediapubliciteit. Hieronder vindt u een beknopt overzicht. Heeft u andere wensen, dan zijn wij gaarne bereid daarover met u van gedachten te wisselen. 

Naamsvermelding en advertenties - Reclame op het wedstrijdtenue, op trainingspakken en sporttassen - Reclame op startnummers van een evenement - Plaatsing van uw logo op briefpapier, uitnodigingen, posters, foldermateriaal en ander drukwerk van onze organisatie - Plaatsing van uw bedrijfslogo met de mogelijkheid van doorlinken op één of meer van onze websites - Reclameborden rond de atletiekbaan - Uitingen op de gevel van ons clubhuis - Reclameborden in ons clubhuis - Advertenties in ons maandelijks verschijnende clubblad ‘Dynamiek’ (oplage + 1.000) - Inserts in het clubblad - Bijsluiter bij de jaarlijkse contributierekening aan alle leden. 

Activiteiten voor u en uw medewerkers - (Collectiviteit) Korting op lidmaatschappen - Gebruik van onze fitnessruimte door uw medewerkers op een eigen tijdstip - Fitnesstest en een fitnessprogramma voor werknemers - Het houden van lezingen en promotieactiviteiten in ons clubhuis 

Verkooprechten - Het adopteren van een groep atleten - Het verbinden van uw bedrijfsnaam aan een evenement - Het verbinden van uw bedrijfsnaam aan een wedstrijdonderdeel bij een groot evenement. 

Wij nodigen u uit: 

Nijmegen Atletiek en de andere aan ons gelieerde stichtingen hebben u veel te bieden. Meer dan duizend enthousiaste atleten en recreanten kunnen ervoor zorgen dat uw bedrijfsnaam op een positieve manier wordt uitgedragen. U kunt als sponsor de (sub)doelgroep kiezen die het meest bij uw bedrijf past. Bovendien kunt u per evenement bepalen of dit een goede gelegenheid is om extra (media)aandacht voor uw bedrijf te realiseren.

Elke keer dat een van onze atleten in de media verschijnt, kunt u uw bedrijfsnaam daaraan koppelen. Nijmegen Atletiek onderhoudt goede relaties met de regionale pers; daarvan kunt u meeprofiteren. Tenslotte kunnen ook uw medewerkers van het cont(r)act tussen uw bedrijf en onze organisatie mee profiteren.

En mocht u zelf creatieve ideeën hebben voor de wijze waarop u onze vereniging wilt sponsoren, daar staan wij daar zeker voor open. Ziet u een basis voor een goede, maar bovenal sportieve samenwerking met onze organisatie, neem dan contact.  op. U hoort spoedig van ons.

Nijmegen Atletiek Verenigingsnummer V0018426 © 2018
Contact / Sitemap
Compatible met Firefox 18.0.2+ en Internet Explorer 9+ beste weergave in 1280x1024

Ogenblik a.u.b. ...